✓ højt serviceniveau

✓ 11 års erfaring

✓ har egen betonpumpe

Betongulv – støbning af gulv og fundament

Støbearbejde for private og erhvervskunder

Skal du have støbt et betongulv eller et fundament? Hos J.J. Entreprenør ApS har vi stor ekspertise med alle former for betonarbejde ved byggeri og renovering af alt fra boliger til erhvervsejendomme. Det kan være for private, erhverv og det offentlige.

Vi holder til i Otterup, men vi kører på hele Fyn, herunder i Odense og omegn. Vi anvender altid kvalitetsmaterialer, og vores erfarne håndværkere sikrer altid de bedste resultater.

Støbning, reparation og mindre opgaver

Vi udfører alle typer støbe- og betonarbejde, og det kan være lige fra støbning af fundament til etablering af gulve, vægge og etageadskillelser. 

Derudover står vi til rådighed ved mindre opgaver som f.eks. reparation af kældergulve eller sokler. Det kan også være etablering af trapper eller mure, ligesom det kan være et mindre poleret betongulv.

Erfarne håndværkere sikrer de bedste resultater

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere, som har et indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Vi har bred erfaring og store kompetencer med at udføre solide og holdbare beton- og støbeopgaver. 

Derfor kan du trygt henvende dig til os, hvis du skal have løst en opgave. Vi varetager alle opgaver, både store og små, med samme professionalisme.

Hvad koster betongulv?

Vores priser for støbning af et betongulv afhænger af flere faktorer, herunder om der er tale om en renovering eller en byggeopgave.

Kontakt os for at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for støbning af gulv eller andet betonarbejde.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udfyld formularen herunder og vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​ 

 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder med Norup Entreprenør & Vognmand ApS, som er Autoriseret Kloakmester​

J.J. Entreprenør ApS

CVR: 38703560

fb

Kontakt

Holemarken 18, 5450 Otterup